Vi på Bygg Rätt i Norrtälje AB är specialister på fuktskydd och dränering i regionen Norra Stockholm (Norrort), Norrtälje och Roslagen och besitter flerårig erfarenhet av dessa arbeten. Vi kan alltid hjälpa dig att finna en lösning på just dina problem så tveka inte att kontakta oss för fri konsultation och offert.

Det är förekommer dock att dränerar i onödan så det är av stor vikt att identifiera att det är just dränering som är ditt problem. Om det är så att du dras med fukt så kanske det är ett fuktskydd som ska till i stället för dränering, det ena utesluter inte det andra.

Att dränera kring sitt hus har till uppgift är att leda bort vatten från husets grund och skydda huset mot vattenflöden i såväl mark som på ytan, som fuktskydd har dräneringen dock mindre betydelse. Det gäller att göra skillnad på fukt och vatten då eventuell fukt kan inte ledas bort i en dräneringsslang. Om det är så att ditt problem är relaterat till fukt och mögel så är det inte säkert att det är dräneringen som är lösningen på ditt problem då en ny dränering troligen inte löser situationen inomhus.

Har du ett fristående hus så med fri tillgång kring huset så är det enklare att dränera och kostnaden blir mindre men ett dräneringsarbete kan variera i pris beroende på hustyp samt möjligheterna att komma åt runt hela huset. Det är inte ovanligt att man har ett garage eller annat hinder som komplicerar arbetet kring huset.

Hör av dig till oss så räknar vi på ditt problem.